April 2, 2010

::Exam..Exam..Exam..::

salam ..apa khabar semua..harap-harap sihat la...maklumlah sekarang ni macam-macam penyakit yang tersebar..hmm..okla berbalik kat entry aku...sebenarnya skunk ni tengah mood exam..owh..serius..memang mendebarkan nak exam kali ni..sebab banyak benda yang tak prepare ag...


::berikut adalah slip exam aku..huh..nak pi amek slip ni pon da mendebarkan!


::study..study..study..skunk ni da kena fokus..erk gamba di atas sekadar lakonan semata-mata waktu dalam kelas..sila jangan pecaya..hahah::


::ntah makhluk mana la yang tulis ni..ok!semoga berjaya::

pss:: doakan kejayaan kawan-kawan yang akn menduduki ataupon sedang menduduki exam..kamu semua boleh!!doakan kejayaanku juga..

4 comments:

  1. exam je...hukhuk.....lek2 sudeyh...

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. ikien:thanks
    farhanah:erk..rilex..takbleh2..hahah

    ReplyDelete

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~