March 25, 2010

simposium biologi

:;Simposium Biologi:;
simposium biologi ini akan diadakan pada 3 hingga 5 april 2010..aku terlibat sebagai ajk untuk simposium ni..mula2 masa jadik ajk banyak masalah sikit..sebab daripada banyak2 meeting yang dijalankan hanya sekali je aku n da geng penah datang..he3..sory ye pihak atasan..sebab kamik tak dapat mesej..pastu kalau dapat pon tak bleh datang ada latihan choral speaking..lagi satu wat meeting kat KUO!jauh la..erkk..banyak plop alasan..
tak kisah la..yang penting skunk dah free cikit..jdi buleh la bgi tumpuan untuk seminar ni..
masa meeting mula2 tuh.aku jadik ajk protokol ngn 4 orang rakan perssap..akak yg satu group pown sporting jerk..so, tak rasa tersisih sangat..hi3..
tup2..tadi terbaca kat shoutmix:

ain fathihah: salam. Loqman, psl Simposium Biologi tu, awak berempat ditukarkan ke Unit Teknikal. sbb unit teknikal memerlukan tenaga dr kaum lelaki yg gagah perkasa.

pss:ok..kak ain.kami sanggup berkhidmat..cewahh...

0 Hantar Kerja Sekolah!:

Post a Comment

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~