March 20, 2010

::lupa plakk::

lupa plakk...
nak cter pasal konvokesyen ke -12 UPSI..
seronok tengok semua yang meneriMA IJAZAH ..
bila la turn aku nak sampai...tak sabar rasanya nak habiskan pengajian ..ada 3 tahun lagi..lama lagi la.loqman!!tapi 3 tahun tu hanya sekadar angka..sebenarnya masa berlalu sekejap sangat..tup..tup..aku dah duduk atas pentas tu sambil pakai jubah konvo...terima segulung ijazah..seronok.....
huh..final exam sem 2 pon tak lepas ag..dah mimpi macam2..
ada 3 minggu lagi untuk exam final..nak ulangi pencapaian sem 1..insyaALLAH..
jangan malas-malas..jangan datang lewat ke kuliah aggg..sob2..insaf2..


::semangat nak konvo..main tarik je mana2 graduat yang lalu..hahha..erkk mekaseh yerk bagi pegang bunga tu jap..smart2..smileeee...

pss:abg ni dengan muka tak bersalah bagi pluang arr untuk begamba..musti dia perasan femos sebab ada makhluk tak dikenali tetiba nak begamba,.hahha.. 

3 comments:

  1. Nanti Loqman dtg la time konvo Abg Kaza lak.. Dapat bgambar free.. Huhuhu

    ReplyDelete
  2. Motif yang cendu digambar bersama..
    Hei kaza...

    ReplyDelete

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~