March 24, 2010

Jelajah cameron highland-siri sayonara...

SIRI TERAKHIR-SAYONARA CAMERON

huh..part ni yang agak sedih sikit..sob3..setelah 2 hari berada di cameron banyak pengalaman dan info2 dapat diperolehi..rasanya banyak la juga gamba2 yang sempat diambil..hu2..aku dop taip post lam blog bukan maen tapi report yang kena hanta jumaat ni tak siap2 ag..hahah...okla..lepas dah pegi mardi maka kami terus bertolak balik ke KAB..masa perjalanan balik tuh sangat mencemaskan..sebab lalu jalan yang berlingkar-lingkar..huh..terhuyung hayang atas bus..mmg tak bleh tido..berenti jap kat tapah..lepas tuh baru meneruskan perjalanan dalam keadaan yang lebih tenang..bye2-bye cameron..

::sayonara cameron..siap angkut beg dah..he3::

::muka2 gembira PERSSAP..ni last pose sebelum naik bus::


pss:insyaALLAH..pasni cikgu akan bawak anak-anak murid plak..hi3..::

0 Hantar Kerja Sekolah!:

Post a Comment

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~