March 24, 2010

Jelajah cameron highland-siri 6...

SIRI ENAM:LAWATAN MARDI 
Destinasi lawatan terakhir kami ialah di MARDI cameron..rasanya kalau pegi mardi dah cukup dah..sebab macam-macam ada ..dari ladang bunga,anggur,epal , sayur organik, strawbery sampailah ladang teh..cukup satu kitaran kita dapat rasai sumer benda..seronok...tapi aku tak cukup masa nak explore sumer..he3.excited ngn bunga2 sampai tak cukup masa pegi tempat laen..tapi papepon mmg enjoy ..jom la kita tengok2 gamba ye..kat sini paling banyak bgambar!..peaceeee..

Taman bUNGA:
::bunga2 cinta yang cantik::

::aku disebalik bunga2 yang segar::
::yeahhhhhh..lompat!!10 kali lompat baru jadik gamba nih::
::excited sikit tengok bunga2 tu ,kalau korang nak tau aku dah tercabut bnyak kelopak bungan nak wat aksi nih,haha::



Ladang teh:
::kami berlatarbelakang ladang teh:;

;;daun teh segar::


::jadik model teh pulak::

pokok Anggur\

::sapa nak anggur!nah amek jew::

pss:kalau anggur tu boleh petik dah lama dah aku petik,,hi3::

3 comments:

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~