March 9, 2010

::cIcAk::

ucapan ntok cicak
entry kali ni just nak wat ucapan untuk cicak..
kenapa ek banyak2 makhluk dia pilih cicak sbgai nama samaran..
opss..suka hati la kan..yg penting dia bahagia..hi3..
kalau korang nak tahu cicak ni kawan aku dulu..
dia ni pemalu orangnya..(pemalu ke)..ntah..
tapi yg penting dia mmg seorang yang excellent..
semoga dia bejaya capai cita2 kat sana..
aku pecaya dia boleh wat!!!
aku sebenrnya berbangga la ada kawan yg hebat cam dia..
yg paling best..sentiasa bagi support!!thanks..
malas nak tulis pnjang2..
cuma aku sentiasa doakan kejayaan dan kebahagiaan dia..
belajar rerajin ye cicak..he3..

::cicak smileeeeee...he3::


pss;cicak jngn marah plakk aku tulis sal ko..jngn risau tak femos pown..kuang2..

2 comments:

  1. o0o0o0oo0o0oih!!...syukran awi!!terharu ar baca post kau yang nih...hhmm....pasal nama cicak tuh...kawan aku yang bg...adelah sebabnya...hehehe..kau pon same la...blaja lek lok..walau apa pon bidang yang kau ceburi...itu tetap ilmu..dan ilmu datang dari Allah..tuntutlah ia keranaNYA...hhhmmm..kau kata nak try dapat 4 flat...then its a must!!!chaiyok la weyh...

    apa2 anugerah yang kau dapat...bgtau ar sini...

    apa2 pon...life is short and make a full meaning with it!lastly...x yah down2 lagi...move forward k!!

    ReplyDelete
  2. hahahha...insyaALLAH...
    erkk.malu la plakk nk ckp dpt anugerah pe..besa2 jerk..hahha..
    ok2..sama2 kita berjaya!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~