February 25, 2010

;;GERAMNYA::

::GERAMNYERR::
nampaknya aku ada masalah besar sekarang..
baju persatuan yang sepatutnya siap hari ni..tak siap..
aku dah tempah hampir 3 minggu..sblom raya cina lagi..
sekarang..126 ahli persatuan sedang nantikan baju tuh..
macamana nak jawab nagn mereka..
aku geram yang teramat ngn syarikat *** brush design(RBD)
Fikir sblom order kat situ..

masa aku order dorang cakap bleh siapkan 25 haribulan..
pastu tadi aku mesej laen pulak dorang cakap..
aku takde kekuatan nak call..takut keluar perkataan kurang sopan..
berikut sms yang dihantar..

AKU:slm..bla baju bleh siap?rmi da tanya saya ni.sebab nak pakai waktu lawatan nanti..aritu en azhar ckp 25/2 da bleh siap...jd macamana skunk??

RBD:wasalam..baju dalam proses..tgh sulam..mntk maaf byk2 sbb bj x dpt siap spt yg dbncngkan.

AKU:kenapa ni..en da janjiaritu.hmm bla bleh siap?/tolong cpatkan..saya kena jawab kat 126 orang..saya nak tahu bla bleh siap..nak pakai da ni..saya da pecayakan en aritu..

RBD:ya..saya faham..saya pun bukan sengaja nak lambatkan order awak..bju awk byk proses..nk printing, sulam , nk jhit piping..jd agak mkn masa..kbtulan haritu khuzaimah submit order lmbt..sy da wat scpt mungkin..

AKU:sume syarikat baju pun wat proses camtu..tpi still bleh ciap dlm msa dtetpkn..hmm sy sngat tekilan..xpela pengajaran wt saya..bla trikh bleh siap??cptkan tau..

RBD:insyaALLAH..nextweek poskan?

AKU:nextweek agak2 bape aibulan??kami amat2 plukan baju tu..da rancang nk pki waktu lawatan..bju pertama persatuan..

RBD:sy try postkan hr selasa..skali lg sy minta maaf..

AKU;Allhamdulillah..sy harap hr selasa en da postkan..sya tak nak kwn2 ada tanggapan salah..ni baju pertama kami..kami nak yg terbaik..sy pecayakan en..assalamualaikum..
wat masa skrang hanya mampu berdoa agar dia berpegang pada janji..
nila first time aku uruskan baju..harap2 sumer berjalan lancar..
aku tak nak..kawan2 lain bermsam muka..atau tak puas hati..
disebabkan perkara ni..aku da usaha yg terbaek..harap kawan-kawan dapat maafkan aku..
mungkin aku silap pilih syarikat..maafkan sekali lagi,,

5 comments:

  1. ikien:yup..sabar separuh dari iman..he3..

    amir:btoi tu..ada hikmah disebaliknya..

    ReplyDelete
  2. hurm.. kire ok laa tue dpt jugak selasa nanti.. baju memang menjadi isue sekarang.. hehehe

    ReplyDelete
  3. rlax bro..

    setiap pemimpin tak akan dapat puas kan hati semua org..

    ReplyDelete

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~