January 4, 2010

::DAH MULA SIBUK::

PERISTIWA 1:

Huhh..akhirnya dapat gak landing atas katil...hari ni jadual aku da mula sibuk..pagi tadi aku bangon lambat...dahla pagi ni ada kelas kol 8 sampai 9 pagi....kelas pembangunan sahsiah..sempat ke sampai ni...nanti lewat orang ckp tak bersahsiah pulak...hhaha..nasib baik ada bus pukul 7.55..aku pon naik la bus tu..tapi bus tu jalan pukul 8.05..argghhh...KEBETULAN masa tu aku n member aku uda lupa nak suruh driver berhenti kat taman bernam..dengan selambanya bus tu jalan terus pergi campus!!tidakkkkkk..tengok jam dah pukul 8.10..da lewat 10 minit dah ni...turun je kat campus, terus naik bus pergi taman bernam balik..tapi bus tu jalan pukul 8.30!!!memang lewat gler arr...last2..sampai gak kat depan kelas pukul 8.45...jadi kitorang wat keputusan untuk pegi makan jew..lagipun cam dah nak abis kelas je kan...hahha..

PERISTIWA 2:

MASA KAT KAMPUS AKU JUMPA LA NGN GROUP BUDAK2 LELAKI KURSUS AKU..DIORANG AJAK PEGI MAKAN..SEBAB AKU DA MAKAN SO TENGOK JELA DIORANG MAKAN...masa tengah duduk2 tula diorang tanya aku dah isi blom jadual praktikal untuk subjek animal histology..hmm selamat jumpa diorang..kalau tak, tak tau pape..dengan kepenatan yg masih bersisa tadi kitorang pon pegi la kat makmal biologi nak isi nama..masa kat makmal tu la jumpa minah dua orang..jeng2..zuria ngan linda..diorang ngah isi nama gakk..mula2 diorang cam nak conquer je senarai tuh..hahah..tapi bila tengok banyak yang dah full..yang kosong pulak ada clash ngn jadual aku...memg nasib badan..hha3..kitorang pon pegi la pejabat pensyarah kat bangunan canselori..naik lif kaca..cam terbang plakk..haha...jakun gak kitorang nih..sampai2 ..pensyarah takde..hampeh..ponat dah nih..tetiba zuria cakap praktikal start lepas raya cina...argghhh asal tak cakap awal2..takyah aku terkejar-kejar...hmm dah nasib kan...hahah...

PERISTIWA 3:
Sebenarnya hari ni aku terserempak ngan budak2 kos aku ...hmm..kebanyakkan cakap aku dah makin tembam..argghh..ni yg kuatkan semangat nak diet ni..err cam tokleh jew...banyak cabaran..hahahah

0 Hantar Kerja Sekolah!:

Post a Comment

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~