January 6, 2010

::aku dan dilema::

sampai saat ni aku belum ada group untuk forum english communication...huhh..pening kepala cari group...kalau sem 1 senang sebab semua budak kos aku dan senang nak jumpa sebab duduk dekat..tapi sem dua ni bila dah campur2 rasa susah sikit..yela bukannya aku boleh selalu pergi kolej kediaman lain untuk perbincangan...setiap malam ada meeting unit...tak tau la macam mana..budak kos aku yang sekelas ngn aku sumer dah ada group...diorang tak ajak pon aku join group dorang..takpe2...nampaknya terpaksa wat group ngn budak kolej lain...hmmm...

0 Hantar Kerja Sekolah!:

Post a Comment

Ai, takkan tengok je.:)

~TinGgalkan JEjak Anda~

Lawat Blog mereka juga~